Erfgoedcel TERF viert dit jaar haar tienjarig bestaan en toont net als heel Vlaanderen haar warm hart voor de Warmste Week-actie van Studio Brussel.

Samen met POM West-Vlaanderen en OC West plant het hiervoor op zondag 2 december in het Huis van de Voeding te Roeselare het warmste event in de regio Roeselare waar van alles te beleven valt voor groot en klein!

Een belangrijk onderdeel van dit event wordt de organisatie van een beurs waar het brede publiek tussen 10 en 17u vóór de grote kerstdrukte al kerstgeschenken kan kopen die net dat tikkeltje anders zijn dan de traditionele Bongo-bon!

Illustratief hiervoor was de mooie mix van geïnteresseerde aanwezigen tijdens de infosessie op 15 mei hierrond zoals een grafisch bureau, een kunstenaarscollectief, een chocolatier, een ambachtelijke maker, de Wereldwinkel, een aparte hobbyclub, museumshops, een privé verzamelaar, …

Je merkt het al, we willen heel breed en divers gaan: zowel erfgoedverenigingen, privéverzamelaars, musea, archieven, makers, scholen, academies, uitgeverijen, sociale non-profit organisaties, instellingen of particulieren, streekvoedingsproducenten… iedereen is welkom!

Geïnteresseerd om als standhouder deel te nemen aan deze beurs voor het goede doel? Twijfel niet langer, check de PPT beurs hiernaast en schrijf je online in via https://goo.gl/forms/rKvqKCKiaqUou1j73 !

Begin september sluiten we de inschrijvingen af en start dan de selectie om een mooi origineel en evenwichtig aanbod aan het brede publiek te kunnen schenken. Het aantal beursplekken is immers beperkt. Je krijgt dan ook een bevestiging of je al dan niet weerhouden bent voor de beurs.