Het project ‘Kanarie in de koolmijn’ is op zoek naar mensen die met burn-out kampen of gekampt hebben. Wil je meeschrijven aan het scenario van het theaterstuk of zelf actief meespelen in het theatergezelschap? Dat kan!   

 

Het project ‘De Kanarie in de koolmijn’ 

Stress is niet meer weg te denken uit onze samenleving, al te vaak met een burn-out als gevolg. Het project “De kanarie in de kolenmijn” gaat hiermee aan de slag. Daarom zijn wij samen met Vormingsplus en onze partners in het project op zoek naar mensen die die vanuit hun eigen ervaring (of van mensen in hun omgeving) met (te veel) stress en burn-out kampen of gekampt hebben. Zij zijn de kanaries in de koolmijn, zij signaleren wat niet werkt in onze samenleving.  

Van deze individuele verhalen worden er samen met theatermaker Lucas Vandenbussche, een interactief theaterstuk gemaakt. Die voorstelling wordt dit najaar opgevoerd op diverse plaatsen in de regio. Meer informatie hierover volgt binnenkort!

 

Wil jij jouw verhaal kwijt of meewerken aan dit project?  

Wil je meeschrijven aan het scenario? Wil je meespelen in het theaterstuk? Wens je meer informatie? Neem dan contact op met Conny Vercaigne (conny.vercaigne@vormingplus.be). 

 

Praktisch 

  • De scriptgroep start op donderdag 21 maart 2019 om 16u.
    De theatergroep start op donderdag 6 juni 2019 om 16u30 
  • Locatie: Vormingplus MZW, Wandelweg 11, 8500 Kortrijk 

 

I.s.m. ABVV West-Vlaanderen, ARhus, CC Het Spoor Harelbeke, CC De Steiger Menen, CC Wevelgem, CM Zuid-West Vlaanderen, De Lochting, Femma, Huis van de Mens Kortrijk, KVLV, vrouwen met vaart, Mentor, STAM, Waerbeke en Projectvereniging BIE.

Het project wordt ondersteund door de Vlaamse Overheid.