VERKOOP IETS WAARDEVOLS VOOR HET GOEDE DOEL!

 

Erfgoedcel TERF viert haar tienjarig bestaan dit jaar en opent net als heel Vlaanderen haar warm hart voor de Warmste Week-actie van Studio Brussel. Zoek in je huis of dat van je (groot)ouders: trek laden open, kruip op zolder, haal je kasten ondersteboven, speur in de kelder of garage… en vind iets waardevols dat je wil verkopen op onze veiling voor het goede doel!

Neem er enkele duidelijke foto’s van en mail deze door naar hugo@bieterf.be vóór eind september!
In deze mail vermeld je ook een korte omschrijving ervan, een eventueel eraan verbonden verhaal of anekdote, de afmetingen en uiteraard je minimum vraagprijs en je contactgegevens.

Na advies van een expert krijg je na halfweg oktober te horen of je te verkopen object in aanmerking komt of niet. Vanaf november verschijnen dan alle geselecteerde objecten op onze site. Mogelijke kopers kunnen dan al vooraf een virtueel kijkje nemen.

Een veilingmeester verkoopt dan op zondag 2 december tussen 10.30 en 12u in het Huis van de Voeding te Roeselare per opbod alle geselecteerde objecten waarbij 15% commissie per verkocht object naar het goede doel gaat.

Naast deze veiling is er nog veel meer te beleven met een originele (kerst)geschenkenbeurs, een schatting van je meegebrachte erfgoed- en kunstvoorwerpen, foodstands en gratis kinderanimatie, zie https://bienet.be/laat-je-hart-spreken-tijdens-de-warmste-week-in-de-regio-roeselare/