Cultuurloket, het vroegere Kunstenloket, wil duurzaam ondernemerschap in de brede Vlaamse cultuursector stimuleren en ondersteunen. Via een bevraging wil Cultuurloket graag zicht krijgen op de competenties, kennis en praktijken inzake ondernemerschap die vandaag aanwezig zijn in de sector.  De bedoeling is om zo hun dienstverlening te verfijnen.

In de enquête wordt gesproken van een individuele ‘praktijk’ of een ‘organisatie’. Hieronder vallen zowel individuen als organisaties die actief zijn in de kunsten, de erfgoedsector, de toegepaste kunsten, het sociaal-cultureel volwassenwerk, de circuskunsten, de cultuurcentra en de openbare bibliotheken. Praktijken en organisaties van amateur tot professioneel vallen onder de scope van dit onderzoek. De vragen gaan over het jaar 2018.

 

De enquête heeft betrekking op jouw creatieve praktijk. Als je bijvoorbeeld beeldend kunstenaar bent die bijklust in de horeca, dan hebben de vragen betrekking op jouw activiteiten als beeldend kunstenaar, tenzij anders vermeld. Als je vragen hebt over de vragenlijst of het onderzoek, kan je mailen naar dries.vandoninck@uantwerpen.be.

 

De vragenlijst neemt ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag. De antwoorden worden uitsluitend voor onderzoek gebruikt.

Vul de vragenlijst hier in. Bedankt voor je medewerking!