In 2021 herneemt Erfgoeddag het thema De Nacht en viert het in uitgesteld relais haar 20ste editie. Het feestweekend is voorzien op 24 en 25 april.

 

Inschrijven
Je ingediende activiteit voor de editie van dit jaar staat bewaard in het inschrijvingssysteem. Dien ze wel in ter definitieve opname in het programma van 2021 of herwerk ze tot een activiteit die coronaproof is in 2021. Een nieuwe activiteit voorstellen kan natuurlijk ook! Vanaf oktober tem begin januari 2021 via inschrijven.erfgoeddag.be.
Wie deelnam aan de editie 2018, 2019 of 2020 mag binnenkort een flyer met alle praktische afspraken in de bus verwachten.

 

Inspiratie nodig?
FARO organiseert 5 digitale inspiratiesessies.
Deelnemen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt tot 30 personen per sessie om interactie mogelijk te houden. Schrijf dus tijdig in. Meer info lees je hier.
Of leg je idee eens voor bij ons op kantoor met een kop koffie, na afspraak.

 

Je activiteit coronaproof organiseren?
Als organisator zit je waarschijnlijk met heel wat vragen: mag je groepen ontvangen? Hoeveel? En hoe leid je ze dan veilig rond? Welke veiligheidsmaatregelen moet ik nemen? Lees alles erop na in een helder FARO verslag.
Of bespreek je bezorgdheden met Hugo Verhenne na afspraak (hugo.verhenne@midwest.be of 0496 80 82 86).

 

Je Erfgoeddag flyer ontvangen?
Als trouwe/nieuwe erfgoeddag organisator dit jaar of vorige jaren ontving je normaal al een flyer met alle actuele praktische info nog eens mooi op een rijtje.
Niet ontvangen? Geen nood, klik hier voor de pdf-versie.