Het is een jaarlijkse traditie aan het worden: de gratis vormingsmomenten van UiTinMidwest, de cultuurwerking van BIE. Dit voorjaar kan je als lid van een vereniging deelnemen aan volgende vormingen:

 

Dinsdag 8 mei – Online communicatietraining voor verenigingen

Wil je met je vereniging nieuw publiek aantrekken? UiTinMidwest trakteert je  op een portie communicatietips en een drankje achteraf. In deze kort maar krachtige communicatietraining leren we je meer over jouw doelgroep, de UiT-databank, het belang van goed beeldmateriaal en hoe je een wervende tekst schrijft.

 

Dinsdag 15 mei – GDPR

GDP… Wat? GDPR (of ook Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG genoemd) gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Als vereniging moet je vanaf mei 2018 kunnen aantonen welke persoonsgegevens je verzamelt, hoe je deze data gebruikt en hoe je ze beveiligt. Hoor je het nu donderen in Keulen? Schrijf je dan zeker in voor deze sessie en lijst je vragen alvast op!

 

Inschrijven via info@bienet.be vóór 3 mei. De plaatsen zijn beperkt, maximaal twee personen per vereniging! Beide vormingsmomenten gaan door in Roeselare, de locatie wordt meegedeeld na inschrijving.