Eind vorig jaar ging Ken Brouwers een nieuwe professionele uitdaging aan en zo kwam er een plaats vrij bij de intergemeentelijke archiefdienst Midwest. Op 3 april mochten we onze nieuwe collega Jordy Ferket verwelkomen.

We laten hem alvast zelf aan het woord:

Ik ben Jordy Ferket, afgestudeerd als Bachelor in de Journalistiek en vanaf heden actief bij de intergemeentelijke archiefdienst Midwest als administratief medewerker. Een functie die ik met heel veel goesting zal uitoefenen, want ze is gewoon op mijn lijf geschreven. Mijn passie voor administratie en mijn perfectionisme kan ik hier optimaal benutten. Want als er één zin is waarmee je me kan beschrijven, dan is dat de volgende: een perfectionist tot in de kist.  Daarnaast ben ik ook gefascineerd door muziek, fotografie en cultuur in het algemeen. De gevoelens in zulke foto’s en beelden prikkelen me en laten me wegdromen. Wegdromen gebeurt niet alleen bij het zien van foto’s of het horen van muzikale meesterwerken. Ook wielrennen en voetbal brengen in mij het beste naar boven. Als je me in de toekomst niet tussen de documenten van het archief vindt, dan kan je best eens zoeken in de buitenlucht. Daar zal ik waarschijnlijk wel ergens op mijn stalen ros aan het rijden zijn. Want de koers, die is van ons en een beetje van mij.

Jordy’s contactgegevens vind je hier.