Vele handen maken licht werk. Daarom is projectvereniging BIE op zoek naar vrijwilligers om de verborgen kerkschatten van de Petrus- en Pauluskerk (Rumbeke, Roeselare) in kaart te brengen.

Wil je je verdiepen in (object)fotografie? Werk je graag nauwkeurig? Hou je er van om in groep aan de slag te gaan? Dan ben jij de geknipte kandidaat.

Vanaf eind november 2018 kom je met andere vrijwilligers gedurende enkele maanden wekelijks samen op woensdagnamiddag om de aanwezige collectie te nummeren, te beschrijven, op te meten, te fotograferen en bekend te maken bij het bredere publiek.

Hoewel interesse in religieus erfgoed een pluspunt is, is dit zeker geen verplichting. We zijn op zoek naar mensen die zich gedurende een aantal maanden kunnen engageren om zich te verdiepen in te verleden van de eigen streek. Het takenpakket wordt samen met de vrijwilligers bepaald, zodat iedereen datgene kan doen waar hij/zij zich het beste bij voelt. Naast begeleiding ter plaatse, voorzien wij ook het nodige materiaal.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie?

Neem zo snel mogelijk contact op met aline@bieterf.be of  diethard@bienet.be, of bel ons op het nummer 051 26 87 49.