UPDATE 29/10/2020: naar aanleiding van de verstrengde Coronamaatregelen kunnen de aangekondigde evenementen in de Vliegbrochure niet doorgaan tot zeker 20 november. We hebben daarom besloten de brochure voorlopig offline te halen. 

 

Is je kroost verknocht aan de Ipad of tv? Zorg voor wat afwisseling en neem ze mee naar een familievoorstelling in één van de cultuurhuizen in de Roeselaarse regio.

Wij bundelden al alle familievoorstellingen die doorgaan in de regio Roeselare in één overzichtelijke brochure.  Deze brochure ‘UiTinMidwest: Vlieg erin!’ omvat alle voorstellingen die doorgaan tussen september tot en met december 2020 . Deze voorstellingen zijn speciaal voor de jongsten onder ons gemaakt! Bij elke voorstelling in deze brochure staat dan ook een leeftijdsaanduiding vermeld.

Graag nog wat extra inspiratie? Met de agenda van deze website kan je het volledige volledige UiT-aanbod van de regio Roeselare doorzoeken. Bij de zoekresultaten heb je de mogelijkheid om ‘UiT met kinderen’ aan te vinken.

 

Praktisch:

De brochure wordt deze keer enkel online verspreid. Zo kunnen we flexibel inspelen op wijzigingen in de programmatie.  Het blijft aangeraden om de website van de organisatoren te raadplegen om te zien of de activiteit wel degelijk doorgaat.

 

 

Organiseer je ook familievoorstellingen en wil je dat jouw voorstelling in de volgende brochure wordt opgenomen? Neem dan contact met ons op via bie@midwest.be.