Is je kroost verknocht aan de Ipad of tv? Zorg voor wat afwisseling en neem ze mee naar een familievoorstelling in één van de cultuurhuizen in de Roeselaarse regio.

Wij bundelden al alle familievoorstellingen die doorgaan in de regio Roeselare in één overzichtelijke brochure.  Deze brochure ‘UiTinMidwest: Vlieg erin!’ omvat alle voorstellingen die doorgaan tussen januari tot en met juni 2020 . Deze voorstellingen zijn speciaal voor de jongsten onder ons gemaakt! Bij elke voorstelling in deze brochure staat dan ook een leeftijdsaanduiding vermeld.

Graag nog wat extra inspiratie? Met de agenda van deze website kan je het volledige volledige UiT-aanbod van de regio Roeselare doorzoeken. Bij de zoekresultaten heb je de mogelijkheid om ‘UiT met kinderen’ aan te vinken.

 

Opgelet: heel wat activiteiten werden geannuleerd naar aanleiding van het coronavirus. Raadpleeg zeker de website van de organisatoren om te controleren als de activiteit al dan niet doorgaat. 

 

Praktisch:

De brochures worden verdeeld door de scholen in Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Lichtervelde, Moorslede, Staden en Roeselare, maar de brochure is ook online te consulteren (zie pdf-link hiernaast).

Organiseer je ook familievoorstellingen en wil je dat jouw voorstelling in de volgende brochure wordt opgenomen? Of wens je graag een papieren exemplaar van de brochure? Neem dan contact met ons op via info@bienet.be.